Senza categoria

CindyRedm Karaujths LionelMkl Roma Drakt Barn Ashly WileyBena

Ashly Manchester City Drakt Barn Scotonmh
Ashly Manchester City Drakt KaseyTow Ashly Norge Drakt Barn DonEdkin Denne nyheten kommer kanskje som en liten overraskelse. Kunnskap Musona ser ut til å være usannsynlig å komme tilbake neste sesong når han forfølger sin karriere i Chelsea Drakt Europa, mens Bernard Parker er ute i minst de første par månedene med en ankelskade. Katlego Mphela og Kingston Nkhatha vil være Chiefs bare to mer gjenkjennelige streikere. Siya-mannskapet har rapportert om Glamour Boys-søket etter en spiss i løpet av Liverpool Drakt Barn den nåværende pausen mellom sesongene. Ugandas internasjonale, Dan Sserunkuma, er en spiller som har blitt sterkt knyttet til Naturena. En annen spiss som har vekket Chiefs interesse er Platinum Stars hitman, Siphelele Mthembu.

NormanSam Manchester City Kläder UUHMaryly
StevePayt fotbollströjor barn RobbinBir

Tags: , ,

Comments are closed.