Senza categoria

PhillippP CharmainD Margareta Fotballdrakter Barn Myrtis EverettAm

Myrtis England Drakt XEGTatia
Myrtis England Drakt RainaCup Spillet hadde blitt låst på 1-1 etter 90 minutter, med Stanisa Mandic som ga Serbia håp om deres første tittel som en uavhengig nasjon med 20 minutter igjen, men Andreas Pereira utlignet tre minutter senere. Kraftig regn og sterk kald vind hadde banket New Zealand de siste Schalke 04 Drakt tre dagene, og mens fansen ble gjennomvåt under den tidligere kampen om tredjeplassen, hadde regnet stoppet da den utsolgte finalen startet. Brasil hadde de beste klareringssjansene i første omgang, med Jean Carlos og Gabriel som produserte to redninger i toppklassen fra den serbiske kapteinen, Predrag Rajkovic. Hans lagkamerat på midtbanen Sergej Milankovic var uheldig å ikke score i det andre minuttet av ekstra tid i første omgang da headingen fra et hjørnespark ble reddet godt av Jean.

Brasil-målvakten, som ikke hadde innrømmet et mål siden det åttende minuttet av deres andre gruppespill mot Ungarn, ble endelig slått da en umerket Stanisa Mandic strøk ballen hjem i det 70. minutt for å avslutte strekningen på 571 minutter. Italia Drakt Traoré sprengte deretter et skudd med høyrefoten forbi Ibrahima Sy før Diadie Samassekou fullførte seieren da han scoret på tilleggstid. Sy og hans Mali-kollega Djigui Diarra reddet begge straffe i de siste 15 minuttene. Senegals forsvarer Moussa Ba ble sendt ut i sluttminutten av første omgang av den egyptiske dommeren, Ghead Grisha, for sitt andre gule kort. http://gsmurdu.com/entry.php?66824-IAWLatony-ArtVzpxwg-DelphiaHo-Schalke-04-Drakt-Fidel-LaylaYkd

Tags: , ,

Comments are closed.