Senza categoria

JeffEdmis Williemae RickieHar Dortmund Drakt Dwight SoonWalli

Dwight PSG Drakt JoannaBu
Dwight Belgia Drakt VernDoll To-tiders mesterne fikk tittelforsvaret til en underholdende start i den tøffe 0-0 uavgjort mot Tshwane-rivalene TUT på torsdag, og ting blir ikke lettere for dem når de drar ned Roma Drakt til Kapp etter å ha spilt to kamper i helgen også.  Vi må bruke alt som står i vår makt for å være så fersk som mulig for UWC på mandag. Laget har ikke tenkt å trene sammen igjen, og jeg kan fortelle deg at vi vant ‘100%, men vi forberedte oss på dette og vi må bare styre spillerne ordentlig, Juventus Drakt sa han. Etter å ha dratt til UWC i Cape Town i fjor, vet Vellios at hans side ikke vil ha det på sin egen måte med vinden og den humpete banen på UWC sannsynligvis vil spille en stor rolle i utfallet av kampen.

http://amc.dataraysapps.com/news/q5-2/ Napoleonv Christina
LouieDerr Sverige Tr?ja Barn ArnulfoSh
EmanuelXg Maglie Calcio A Poco Prezzo FrankLane

Tags: , ,

Comments are closed.