Senza categoria

HarrisZpc MarilynnH VernaAnde Bayern Munchen Drakt Barn Lashonda LavinaLas

Lashonda Juventus Drakt Carmella
Lashonda Barcelona Drakt TyreeGrm Karim Benzema markerer sitt 400. Real Madrid-utseende hvis han spiller mot Las Palmas på lørdag. Franskmannen starter trolig på Gran Canaria etter to ukers relativ inaktivitet i det internasjonale pausen, selv om Borja Mayorals fem mål på to kamper for Spanias under 21-tallet kan føre til en sjelden mulighet for back-up-spissen med Juventus i horisonten. Imidlertid vil Benzema sikkert få litt spilletid mot Paco Jémez-kampene når han prøver å knipse en måltørke i LaLiga som har Roma Drakt Barn sett ham finne nettet bare fire ganger denne sesongen, med 10 assists til hans navn for å dempe. Benzema ankom Bernabéu i 2009 fra Lyon mot et gebyr på 35 millioner euro, men holder sin dårligste sesong til nå i den hvite skjorten foran målet, med bare åtte i alle konkurranser med en hastighet hvert 298 minutt.

Ofte forsvart av Zinedine Zidane som en leverandør mer enn en målscorer, har Cristiano Ronaldo også uttalt at han ønsket å spille sammen med Benzema, som er kilden til mange av portugisernes streik. Fortsatt har Benzemas retur på Bernabéu ham for øyeblikket på en syvende plass Barcelona Drakt Barn på listen over Reals ledende scorere gjennom tidene, foran klubblegendene Emilio Butragueño, Pirri og Paco Gento. Hans neste mål er Hugo Sánchez, som scoret 208 ganger for Madrid, en bragd som det neppe vil oppnås denne sesongen med sin nåværende hastighet. Benzema har funnet nettet bare to ganger i ligaen i 2018, mot Betis og Alavés, men har siktet opp syv for lagkameratene, en balanse han vil håpe å opprette noe på Estadio de Gran Canaria for å feire sitt landemerke for Madrid.

ErwinyoRr maglie calcio AliPesina
RainaSwaf billige fodboldtrøjer MadelineR
JaneenGow fodboldtrøjer børn RobbinHal

Tags: , ,

Comments are closed.