Senza categoria

GertieBas BlytheKid TanyaBati Arsenal Drakt Barn Kaylene FredrickD

Kaylene Barcelona Drakt MeiHearn
Kaylene Fotballdrakter Barn WardBzrs David Beckham var en helvete av en spiller. Hans medfødte evne til å krysse ballen var uten sidestykke i fotballverdenen og at ‘snørr glemte selvfølgelig noen av disse frisparkene. Som det passet spilleren, var hans farvel med fotball litt spesiell. Det ‘sno rart at folk ønsker å feire Becks PSG Drakt ved å slippe en hatt, og den mest effektive måten å gjøre det på, ser ut til å hilse på frisparket han scoret for England som kvalifiserte dem til verdensmesterskapet i 2002. Målet lagt til i tide mot Hellas var noe ekstra spesielt med den daværende Manchester United-vingen som trappet opp i skadetid på Old Trafford med et mål som var veldig tiltrengt for Sven Goran Eriksson ‘damp.

Den høyre vingen ville flytte til Real Madrid, der han vant La Liga, før han flyttet til LA Galaxy der karrieren på toppen virket over før en låneavtale til AC Milan og en fem måneders avtale med Paris Saint-Germain ville gi ham to sist løper på toppen. I januar 2013 signerte den tidligere engelske kapteinen en fem måneders avtale for å flytte til den franske hovedstaden med lønnen hans til en lokal barbarhet. 18. mai spilte han sin siste hjemmekamp for klubben, Billige Fotballdrakter iført kapteinens sarmband. På typisk Beckham-mote satte han opp Blaise Matuidi fra et hjørne og ble deretter på 80 minutter fjernet fra banen. Fansen stod for å gi ham en siste ovasjon, og hver lagkamerat klemte ham avskjed da Becks også omfavnet hvert medlem av benken da han gikk av.

CharmainF Barcelona Drakt AlvaroRos
JoesphBow fotballdrakter barn BeatrizPu
RaeasUng Real Madrid Tröja Barn RandalDel

Tags: , ,

Comments are closed.