Senza categoria

ClarkMuni Rogeliohm GitaRyfba Frankrike Drakt Barn Adrianne MarciaJly

Adrianne Fotball Drakter CeliatnF
Adrianne Norge Drakt RobynEll Sammenligner starten på denne sesongen med begynnelsen av forrige sesong, presterer laget på en bedre måte. Poengene er gode, og hvis du tenker på tapene, var teamet der, de var i live. Det har vært et par episoder, som [1-0-tapet mot Colorado Rapids] da vi Fotball Drakter spilte en mann ned. Det har vært noen få uheldige avgjørelser fra dommerne. Men fortsatt prøvde laget å kjempe. Så å sammenligne laget i år med i fjor laget spiller på en bedre måte. Alle vet om den utrolige sesongen du hadde i 2015; å vinne MVP, bryte rekorden for poeng i en MLS-sesong. Du setter deg virkelig tilbake på kartet for internasjonal klubbfotball.

Tenkte du noen gang på å ikke komme tilbake til TFC etter og komme tilbake til Europa? Da Andrea Pirlo kom til MLS og New York City, tror jeg mange mennesker begynte å se på MLS som en mye mer konkurransedyktig liga og oppfatningen av kvaliteten på ligaen endret seg. Hadde du samtaler med Pirlo eller andre italienske spillere om kvaliteten på Major League Soccer? Du kom Bayern Munchen Drakt Barn til Toronto bare dager etter at Jermain Defoe forlot klubben. Mange fans ble veldig skuffet av at Defoe forlot fordi han var et veldig profilert tillegg. Følte du press på den tiden for å fylle rollen som Defoe hadde forlatt? Før du ankom Toronto hadde TFC mange trenere, det var mye rotasjon med en ny trener nesten hver sesong.

MasonDunk billige fodboldtrøjer WarrenBem
HerbertPo Spanien Tröja Salvatore
BonnyMosb fußballtrikots kaufen SDGPatric

Tags: , ,

Comments are closed.